Header image
Text background bars
log

NÄÄTÄMÖJOEN KALASTUSLUPIEN MYÖNTÄMINEN

METSÄHALLITUS TIEDOTTAA:

NÄÄTÄMÖJOEN KALASTUSLUPIEN MYÖNTÄMINEN

Metsähallitus myöntää Näätämöjoen kalastukseen oikeuttavia kalastuslupia Sevettijärvellä Metsähallituksen virkatalolla torstaina 31.5.2018 klo 11-14 välisenä aikana. Luvat voi tilata etukäteen Metsähallituksen Ivalon asiakaspalvelupisteestä puhelin 0206397701 tai sähköpostilla ivalo@metsa.fi.

Lohen verkkokalastusluvat myönnetään Sevettijärven ja Näätämön kylissä vakinaisesti asuville ruokakunnille Näätämöjoen kalastussäännön mukaisesti.  Koltille kalastusluvat ovat maksuttomia, muiden kalastajien verkko- ja vapaluvat ovat maksullisia.

NAUDDÂMJOOǤǤ KUEʹLLŠEEʹLLEMLOOʹVI MIÕTTUMMUŠ

Meäʹcchalltõs meâtt Njauddâmjooǥǥ kueʹllšeeʹllemlooʹvid Čeʹvetjääuʹrest 31.5.2018 čiâss 11-14. Vuäitak tiʹll’jed lååʹv ooudǩiõʹtte Meäʹcchalltõõzz Âʹvvel ääʹššlai kääzzkâʹsttempääiʹǩest teʹlfon 0206397701 leʹbe neʹttpååʹštin ivalo@metsa.fi.

Njauddâmjooǥǥ kueʹllšeeʹllemšeâttmõõzz mieʹldd miõđât looʹvid luõss-šeeʹllmõʹšše sääiʹmivuiʹm piârrjid, kook jälste Čeʹvetjääuʹr da Njauddâm siidin põõššinalla. Saaʹmid šeeʹllemlååʹv lie määuʹsteʹm, jeeʹres šiiʹllji säiʹmm- da vuäggamlooʹvin âlgg mäʹhssed.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 

Text background bars
Divider