Header image
Text background bars
log

Chiara Seristä kolttakulttuurisäätiön uusi asiamies

kolttakulttuurisaatio_logo

Kolttakulttuurisäätiön hallitus on valinnut Chiara Serin kolttakulttuurisäätiön asiamieheksi. Hänet valittiin neljän hakijan joukosta. Hän aloittaa tehtävässä 17.8.2015. Koulutukseltaan Seri on oikeustieteen maisteri. Asiamies hoitaa hallituksen alaisuudessa kolttakulttuurisäätiön juoksevia asioita sekä vastaa hallintorutiineista ja taloushallinnosta.

Chiara Serin mukaan on erittäin mielenkiintoista päästä seuraamaan kolttasaamelaista kulttuurielämää sekä edistämään koltankieltä ja kolttakulttuuria suoraan aitiopaikalta. Seri asuu perheineen Näätämössä.

– On hienoa, että saamme asiamiehen, jolla on monipuolinen kulttuuritausta sekä monipuolinen työkokemus sekä toimivat verkostot koltta-alueella, toteaa kolttien luottamusmies ja kolttakulttuurisäätiön hallituksen puheenjohtaja Tanja Sanila.

 

Chiara_seri

Kolttakulttuurisäätiön hallitus on valinnut Chiara Serin kolttakulttuurisäätiön asiamieheksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 

Text background bars
Divider