Header image
Text background bars
log

Lisää kolttaa radioon

Koltankielistä tarjontaa radiossa lisätään Yle:n Saamenkielisellä kanavalla. Eeva Nykäsen toimittaman koltankielisen ajankohtaisohjelman lisäksi kuullaan noin yksi koltaksi toimitettu lähetys viikossa.

Nuõrttsääʹmǩiõll kollʼješkuätt jäänab Yle Sääʹmjânnam kanavast. Täʹst ooudâs tuåimtet nuʹtt õõut vuõlttõõzz neäʹttlest nuõrttsäämas.

Nuõrttsääʹmǩiõll kollʼješkuätt jäänab Yle Sääʹmjânnam radiakanavast. Mõõnni seärad Terhi Kytölä tuåimti Šiõǥǥ tueʹlääst Sääʹmjânnam-tueʹlesvuõlttõõzz nuõrttsääʹmǩiõʹlle. Kytölä lij ouddâl tuåimtam Unna Junná-prograammid.

Täʹst ooudâs nuʹtt õhtt vuõlttõs neäʹttlest lij nuõrttsäämas.

Eljas Niskanen lij tuåimteškuättam vuõlttõõzzid aanrõšǩiõʹlle mõõnni eeʹjj loopp rääʹjest.

”Jurddjen lij puʹhtted aanarsääʹmǩiõl lââʹssen nuõrttsääʹmǩiõl še jäänab kuullâmnalla Yle Sääʹmjânnam väʹlddprograammin. Joordam, što fiʹttjumuš jeeʹres sääʹmǩiõllʼjoouki kõõskâst puârran, ko nuõrttsääʹmǩiõll kollai jäänab Yle Sääʹmjânnam juõʹǩǩpeiʹvvsaž radiavuõlttõõzzi vuäʹssen”, särnn Yle Sääʹmradia jååʹđteei Pirita Näkkäläjärvi.

Eeva Nykänen tuåimtem Nuõrttsäämas-vuõlttõs juätkkai nuʹtt mäʹhtt ouddâl.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 

Text background bars
Divider