Header image
Text background bars
log

Sevettijärveläiset, saamme kylällemme kuntosalin!

Iloisia uutisia!

Pitkällinen myyräntyö kantaa hedelmiä ja Sevettijärvi on saanut kunnalta käyttöönsä kuntosaliin tarvittavat tilat (ex-luottamusmiehen toimisto vanhasta kouluasuntolasta + naapurihuone) ja liikuntatoimelta lahjoituksena ensimmäisen kuntosalilaitteen, jolla rääkätä mm omia reisiä ja heiveröisiä hauislihaksia.

Sali tulee toimimaan Sevetin Peurojen valvovan silmän alla ja tarkoitus on että kuntoilija saa salille avaimen panttimaksua (n 10€) vastaan. Sovimme sitten esimerkiksi että salilla saa käydä kolistelemassa esim klo 9-20 välisellä ajalla jne. Toki edellytämme että kuntosalin käyttäjä on Sevetin peurojen jäsen, eli laittakaa liittymishakemukset nyt vetämään!

Sali tulee aukenemaan heti kun tarvittavat muutostyöt tiloihin on tehty ja ollaan saatu sinne muitakin kojeita, millä kehittää lihaskuntoaan. Arvio on että vuoden 2014 alussa.

Sevetin peurat ry ottaa myös ilomielin vastaan lahjoituksina kuntoiluvälineitä mm jos jollakin on unohtunut nurkkaan pölyttymään esimerkiksi kuntopyörä!

Lisätietoja asiasta antaa ilomielin Tanja.

P.s Tulemme tekemään kuntosalilla kävijöille myös pyynnöstä henkilökohtaisia saliohjelmia ja neuvomaan salilaitteiden käytössä! Kaivakaa jumpperit esille kaapeistanne!

2 kommenttia

  1. avatar Martti Lintula
    Julkaistu 8.11.2013 kello 18.26 | Ikilinkki

    Minä luovutan teille yhden kuntopyörän sinne. saatte sen vaikka heti kunhan haette sen Suojoki-Gauriloff Marja,n luota Suprusta

  2. avatar Tanja.S
    Julkaistu 11.11.2013 kello 13.02 | Ikilinkki

    Kiitos Martille kuntopyörästä, otamme sen ilo mielellä vastaan! Ja kiitos aktiivisille lukijoillemme rahoitusmahdollisuus vinkeistänne! Ideanne tulevat tarpeeseen ja laitamme hakemuksemme kyllä heti vetämään 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 

Text background bars
Divider