Header image
Text background bars
log

Sää suosi elonkorjuujuhlaa

Kuin taikaiskusta puolen päivän jälkeen aurinko alkoi pilkahdella pilvien lomasta ja navakka tuuli puhalsi loputkin pilvet pois, kun Sevettijärvellä Kolttatalon rannalla alkoi eilen vuotuinen kyläläisten syysjuhla. Paikalla oli yli 70 kyläläistä nautimassa nuotanvedosta, nuotiokahvista, letuista, haukipullista sekä makkaranpaistosta ja tietenkin mukavasta yhdessäolosta. Halukkailla oli mahdollisuus myös saunomiseen entisessä terveystalon rantasaunassa.


Taustalla luottamusmies Veikko toivotti kaikki tervetulleiksi tähän Kolttakulttuurisäätiön järjestämään syysjuhlaan, jonka teemana oli tänä vuonna elonkorjuu.


Nuottaa vedettiin kahdessakin eri kohdassa, mutta jäätiin ilman saalista. Nuotanvetäjinä Tuula, Markku ja Taisto.


Nuotiokahvin keitto on taitolaji, jonka Eeva osasi kiitettävästi!


Hanna leipo haukipiffejä tulen ääressä.


Kauko suoritti letunpaistodiplomin ensimmäistä osaa hienoilla käännöillä. Toisella muurikalla ovat paistumassa Hannan makoisat haukipiffit.


Lapsille oli järjestetty erilaisia aktiviteetteja, joista tässä menossa suopunginheitto. Janna-Maria osasi kääriä suopungin heittovalmiiksi aivan oikeaoppisesti Miinan valvovan silmän alla.


Isommat tytöt tauolla niemen nokassa omine juttuineen.


Ulkona touhutessa tuli nälkä ja lettujono piteni. Mutta ei hätää, jokainen sai omansa!


Nyt on Kirsin vuoro päästä maistelemaan herkullista muurikkalettua.


Illemmällä rantasaunan lämpiämistä odotella oli hyvä paistaa makkaraa ja vaihtaa ajatuksia. Tässä asialla Paavo, Maija, Kaisa ja Kauko.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 

Text background bars
Divider