Header image
Text background bars
log

Ilmoittautuminen Uudenmaan perheleirille on alkanut

Saa’mi Nue’tt ry järjestää Nurmijärvellä, Lomakoti Kotorannassa kolttasaamelaisen perheleirin 5.–8.12.2013. Ilmaisen leirin teemana on Kolttasaamelaisuus kaupunkilaisperheissä.

Leiristä tiedotetaan jo hyvissä ajoin, sillä sen kohokohtana on Itsenäisyyspäivänä pidettävä juhlaillallinen, johon kaikkien leiriläisten toivotaan mahdollisuuksien mukaan pukeutuvan kolttapukuun. Pitkä varautumisaika mahdollistaa sen, että osallistujat ehtivät tarkastamaan omat kolttapukunsa ja mahdollisesti täydentämään niihin osia ennen leiriä tai hankkimaan jopa uuden puvun.

Leirille otetaan 5–9 kolttaperhettä riippuen perheiden koosta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja jos ilmoittautumisia tulee paljon, etusijalla ovat yhdistyksen jäsenet.

Itsenäisyyspäivänä järjestettävä leiri on kolmas Saa’mi Nue’ttin järjestämistä perheleireistä. Ensimmäinen leiri pidettiin Sevettijärvellä 2011 ja toinen Uudellamaalla 2012. Jälkimmäisen leirin suuri suosio poiki toiminnalle jatkoa uusin teemoin.

Katso tarkemmat lisätiedot leiristä ja ilmoittautumisohjeet yhdistyksen kotisivujen tiedotteesta.

 

Tammikuussa 2012 Uudellamaalla järjestetty perheleiri saavutti suuren suosion. Vartalon osien nimien opettelu oli antoisaa sekä aikuisille että lapsille.

2 kommenttia

 1. avatar Neshteman ramazan
  Julkaistu 2.9.2013 kello 17.38 | Ikilinkki

  Hei
  Minä haluan osallistua perheleiri
  Puh: 0400803730

 2. Julkaistu 4.9.2013 kello 7.49 | Ikilinkki

  Hei Neshteman ramazan!

  Perheleiri on tarkoitettu kolttasaamelaisille ja tarkemmat ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta http://www.saaminuett.fi/saami-nuett-ry/tiedotteet-lausunnot-ja-aloitteet/tiedotteet/147-kolttasaamelainen-perheleiri-nurmijaervellae-58122013.html

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 

Text background bars
Divider