Header image
Text background bars
log

Helsingissä vietetään Kolttasaamelaista iltaa huhtikuun lopussa

Saa’mi Nue’tt ry ja City-Sámit ry yhdessä järjestävät 27.4. 2013 koko perheelle soveltuvan rennon illanvieton, jonka tarkoituksena on kerätä pääkaupunkiseudun ja Etelä-Suomen koltat ja heidän perheenjäsenensä tapaamaan toisiaan ja vahvistamaan kolttasaamelaista identiteettiään.

Illan aikana opetellaan katrillin alkeita haitarisäestyksen tahdittamana, leikitään kolttien perinteisiä leikkejä ja nautiskellaan kolttasaamelainen illallinen, johon on koottu sekä perinteisiä että modernimpia herkkuja.

Tapahtumapaikkana on Saameolohuone, joka sijaitsee Arbetets Vänner i Sörnäs -yhdistyksen toimipaikassa Helsingin Munkkiniemessä (Porintie 1). Arbetets Vänner on suomenruotsalainen kulttuuriyhdistys, joka on tarjonnut paikan saamelaisten käyttöön.

Tapahtuma on ilmainen ja siihen tulee ilmoittautua etukäteen. Lisätietoa ja tarkemmat ilmoittautumisohjeet löytyvät tästä pdf-tiedostosta. Löydät tapahtuman myös Facebookista Sámi orrunlatnja / Saameolohuone -sivujen kautta tai hakusanoilla “Kolttasaamelainen ilta Helsingissä”.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 

Text background bars
Divider