Header image
Text background bars
log

Perjantaina 23.11.2012 klo 10 Sevetin kyläpajalla: Yritysneuvontaa ja vinkkejä käsitöiden myyntiin

 

Heipä hei!

Tervetuloa perjantaina 23.11 klo 10 kaikki käsityömyynnistä/yritystoiminnasta kiinnostuneet Sevetin Kyläpajalle kuuntelemaan Saamelaisalueen yritysneuvojan mietteitä yhdessä tekemästämme Helsingin matkasta ja sen tuloksista!

Kyse siis matkasta jonka Kolttasaamelainen kulttuuri yli rajojen – hankkeen projektityöntekijä Tanja Sanila ja saamelaisalueen yritysneuvoja Virpi Jääskö tekivät Helsinkiin 30.10-1.11.2012. Tällä tutustumis- ja ideointimatkalla kohteina olivat mm. Design Forum Finland, Lumi Accessories ja Taito shop. Matkasuunnitelmakin meillä oli harvinaisen oli selvä: Etsimme tietoa erityisesti käsityö- ja muotoilutuotteiden jälleenmyynnin, sekä alihankintayhteistyön mahdollisuuksista ja toimintatavoista.

Ja minkälaisia tuloksia saimme??

Tulkaa kuuntelemaan! Perjantaina 23.11 klo 10 Seven Kyläpaja!

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 

Text background bars
Divider