Header image
Text background bars
log

Pieni luku – suuri aukko

Sevettijärven kyläpajan tiloissa on parhaillaan käynnissä Kolttasaamelainen kulttuuri yli rajojen -hankkeen järjestämä valokuvauskurssi. Opettajana toimii Jan-Eerik Paadar Pohjois-Lapin kameraseurasta.

Perehdytään digikameroiden käytön perustekniikkaan ja kameroiden ominaisuuksiin sekä valokuvien sommitteluun. Tutuksi ovat tulleet termit kroppikenno, F-arvo, polttoväli, kultainen leikkaus ja monet muut. Kun tekniikka saadaan hallintaan, päästään seuraavaksi käytännön kuvausharjoituksiin.

Kurssin opettaja Jan-Eerik Paadar esittelee kurssilaisille digirunkoja monipuolisine optiikoineen.

Kurssin yhtenä tavoitteena on, että kolttakulttuurin tämänhetkistä tilaa päästään dokumentoimaan laadukkaasti ja selkeästi. Tavoitteena on myös oppia tuntemaan oman kameransa ominaisuudet ja niiden hyödyntäminen valokuvauksessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 

Text background bars
Divider