Header image
Text background bars
log

Koltansaamen kielen ja kulttuurin konferenssi 14.-15.6.2012

Kolttasaamelainen kulttuuri yli rajojen –hanke järjestää yhteistyössä eri kolttasaamelaistahojen kanssa konferenssin, jonka päätavoitteena on saattaa Norjan, Suomen ja Venäjän kolttasaamelaiset yhteen vaalimaan yhteistä perintöään ja pohtimaan, miten tulevaisuuden haasteisiin vastataan yhtenä kansana.

Konferenssi käsittelee teemaa: Miten kielen ja kulttuurin elvyttäminen vahvistaa yhteisöllisyyttä yli rajojen?

Konferenssin tarkoituksena on voimaannuttaa kolttasaamelaisyhteisöä koltansaamen kieli- ja kulttuurityöhön. Konferenssi pyrkii antamaan konkreettisia työkaluja tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi. Konferenssi järjestetään Inarissa 14.-15.6.2012.

Tutustukaa oheiseen konferenssikutsuun, ilmoittautuminen ruokailun jne vuoksi 20.4. mennessä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 

Text background bars
Divider