Header image
Text background bars
log

Saamenkäsityöseminaari ti 7.2. klo 9.00, Sajos, Inari

Saamelaisalueen koulutuskeskus järjestää saamenkäsityöhön liittyvän seminaarin 7.2.2012: päiväseminaarissa 9.00-16.00 kartoitetaan saamenkäsityön, duodjin, nykytilaa ja tulevaisuudennäkymiä ja pohditaan koulutuksen merkitystä saamenkäsityöperinteen siirtämisessä ja iltaseminaarissa 17.30-20.00 keskitytään duodjiin elinkeinona.

Seminaarin yhteydessä on myös näyttely, jossa esillä sekä perinteisiä saamenkäsitöitä että modernia desingia. Näyttelyssä mm. Kolttasaamelainen kulttuuri yli rajojen ja Sarvesta ytimeen -hankkeiden, DAVVI-koulutuksen, käsityöyrittäjien ja SAKK:n opiskelijoilta tuotteita ja käsitöitä.

Seminaarin tulkkauskielet ovat suomi-pohjoissaame ja pohjoissaame-suomi.

Seminaari kuuluu Saamelaisalueen koulutuskeskuksen STUDIA SÁPMICA -yleisöluentosarjaan, jossa käsitellään saamelaiskulttuuriin ja muihin arktisiin kulttuureihin liittyviä aiheita ja kysymyksiä.

Seminaariin on vapaa pääsy. Kahvitarjoilu! Tervetuloa!

Avaa tilaisuuden ohjelma pdf-muodossa tästä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 

Text background bars
Divider