Header image
Text background bars
log

Norjan Neidenissä tapahtuu!

Norjan puolella on kivaa ohjelmaa tarjolla:

Saamelaisten kansallispäivänä 6.2 järjestetään Neidenin koulun tiloissa juhlatilaisuus, jossa monenlaista ohjelmaa ja kahvittelua juhlapäivän kunniaksi. Tapahtuma alkaa klo 17 Norjan aikaa ja kestää klo 19 asti. Juhlaan on vapaa pääsy!

Keskiviikkona 8.2 klo 18 (Norjan aikaa) Neidenissä on mahdollisuus päästä oppimaan miten kutoa kolttasaamelaismalliset villasukat. Tapahtumapaikkana toimii Café at Grendehus, joka löytyy Neidenin koulurakennuksesta.

Perjantaina 2.3 klo 9.30 (Norjan aikaa) on mielenkiintoinen tapahtuma, jossa aiheena kolttasaamelaisuus ja sen moninainen kulttuuri. Tapahtumassa keskustellaan koltan kielestä, runoillaan, paikalla on myös käsityönäyttely ja tarjolla on kolttasaamelaista ruokaa lounaan muodossa.

Tähän tapahtumaan tulee ilmoittautua! Tapahtuma ilmainen.
Lisätietoa tästä tapahtumasta ja ilmoittautumisesta löytyy sivulta:

http://www.finnlitt.org/?page_id=2215   (<- Kopioi tuo linkki osoitekenttään)

Neidenissä myös koltankielen kurssi 3.-4.3! Kurssi alkaa alkeista ja ilmoittautuminen Neideniin Katharina Bartschille sähköpostiin kaba(at)svk.no

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 

Text background bars
Divider