Header image
Text background bars
log

Pääseekö sinun kolttakäsityösi esille näyttelyssä Helsingissä?

Saamelainen muotoilu -projekti järjestää saamenkäsityönäyttelyn Helsingissä lokakuussa 2012 osana World Design Capital Helsinki 2012 -ohjelmaa. Näyttelyyn kootaan sekä perinteisiä että uusia käsitöitä, koska tarkoitus on esitellä perusteellisesti saamelaista muotoilutaitoa, näkemyksiä ja materiaaleja. Tavoitteena on saada näyttelyyn käsitöitä sekä Suomesta että Norjasta.

Näyttely on kiertävä: Helsingin lisäksi se laitetaan esille Harstadissa Norjassa sekä Rovaniemellä ja Inarissa Suomessa. Näyttelyn yhteyteen on tarkoitus järjestää myyntimahdollisuuksia erilaisissa tapahtumissa.

Näyttelyyn tarjottavien käsitöiden tulee olla Saamelaisalueen koulutuskeskuksessa viimeistään perjantaina 30.3.2012 klo 15.00. Käsitöiden valinta tapahtuu huhtikuun aikana. Valitut työt ovat Saamelaisalueen koulutuskeskuksessa siihen saakka, kun näyttelyt ovat ohi.

Saamelainen muotoilu on Saamelaisalueen koulutuskeskuksen projekti jossa on yhteistyökumppanina Duodjeinstituhtta Norjasta. Suomen puolen rahoittajia hankkeessa ovat Pohjoiskalotin neuvosto ja Saamelaisalueen koulutuskeskus ja Norjan puolen rahoitus tulee mm. Duodjeinstitutilta ja Saamelaiskäräjiltä.

Lisätietoja näyttelystä antaa projektipäällikkö Bigga-Helena Magga puh. 044 955 0838.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 

Text background bars
Divider