Header image
Text background bars
log

Kyläpaja käytettävissä

Sevettijärven koulun tiloissa toimivan Saamelaisalueen ylläpitämän kyläpajan palvelut ovat jälleen kyläläisten käytettäväissä. Pajaisäntänä toimii Risto Buska, joka opastaa koneiden käytössä ja on muutenkin tarvittaessa pajan käyttäjien apuna.

Paja on avoinna tiistaista perjantaihin klo 11-18 ja lauantaisin klo 11-16.

Siid tuâjjpõrtt äävai

Čeʹvetjääuʹr škooulâst lij eʹpet äävai siid tuâjjpõrtt, koon lij riâššâm Sääʹmvuuʹd škoouʹlʼjemkõõskõs. Siidneeʹǩǩ vuäǯǯa mõõnnâd tok ǩiõtt-tuâjaid tuejjeed da ââʹnned juõʹǩǩnallšem mašinaid. Ouddooumšen toʹben lij Risto Buska, kååʹtt veäǩǩad mašinai ââʹnnmest da muđoi še.

Tuâjjpõrtt lij äävai mââibaargâst piâtnâc räjja čiâss 11-18 da sueʹvtin čiâss 11-16.


Mõõnni ǩiiđ oummu leʹjje korjjemen da raajjmen ǩeâlkaid tuâjjpõõrtâst.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 

Text background bars
Divider