Header image
Text background bars
log

Kolttien luottamusmiesvaalien ehdokasasettelu päättyi

Vaalilautakunnan noin tunti sitten päättyneessä kokouksessa todettiin, että lokakuussa pidettäviin kolttien luottamusmiehen vaaleihin oli ilmoittautunut kaksi ehdokasta: Sergei Kp Fofonoff, joka sai numeron 2 ja Veikko Feodoroff numeron 3. Äänioikeutettuja kolttia on 478 henkeä.

Saaʹmi ouddoummu vaali võboršeeʹǩǩi piijjmuš puuʹđi

Vaal-luʹvkååʹdd sååbbar puuʹti nuʹtt čiâʹss veeʹrd mââiårra da vuäǯǯaim kueʹhtt võboršeʹǩǩed ouddoummu vaali vääras: Sergei Kp Fofonoff (nââmar 2) da Veikko Feodoroff (nââmar 3). Vaalin jiõnstemvuõiggâdvuõttneeʹǩǩ lie 478 säʹmmližžed. Ouddoummu vaal ââʹnet kålggmannust.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 

Text background bars
Divider