Header image
Text background bars
log

Näätämön kyläyhdistys kokousti

Näätämön kyläyhdistys päätti vuosikokouksessaan, että toimikaudella 2012-2014 puheenjohtajana jatkaa Juha Feodoroff, sihteeri-rahastonhoitajana Helmi Haataja ja varapuheenjohtajana Jussi Porsanger. Hallituksessa jatkavat edelleen varsinaisina jäseninä Riiko Fofonoff, Pentti Fofonoff,  Martti Lintula, Heli Utriainen ja Sami Wirkkala. Varajäseniksi valittiin Sirkka Hakkola ja Eeva Hannula.


Näätämön kyläyhdistys piti vuosikokouksensa Sevettijärvellä 12.5.2011.

Todettiin, että yhdistyksen toiminta on kuluneena kautena ollut aktiivista ja talous on kunnossa, joten tästä on hyvä jatkaa. Päätettiin panostaa erityisesti siihen, että sisäistä ja ulkoista tiedottamista tehostetaan. Kyläläisten ja muiden toimijoiden on hyvä tietää, mitä yhdistyksessä tapahtuu, jotta vältytään turhilta päällekkäisyyksiltä.

Yhdistyksen suunnitelmissa on rakentaa yhdessä Kolttakulttuurisäätiön kanssa Sevettijärvelle laavu, jossa voitaisiin tulistella tai viettää vaikkapa syntymäpäiviä, häitä tai muita tilaisuuksia. Laavun sijoituspaikka on vielä harkinnassa. Kyläyhdistys toivoo, että sevettiläiset kertoisivat mielipiteitään siitä. Kommentteja voi lähettää osoitteeseen naat...@gmail.com. Kun rakennuspaikka on ratkaistu, voitaisiin järjestää arkkitehtikilpailu laavun ulkonäöstä, jotta se ei olisi samanlainen kuin mikä tahansa laavu, vaan paikkaansa sopiva ainutkertainen rakennus.


Sevettijärven porokisoissa Näätämön kyläyhdistys vastasi järjestelyistä. Suhari lähdössä omalle ratakierrokselleen.


Kyläyhdistyksen pilkkikisoissa Nitsijärvellä kerättiin varoja Sevettijärven vanhusten päiväpalvelulle, jotta siellä kävijöille voidaan järjestää jotain extraa jalkahoito tms.

Yksi kommentti

 1. avatar pekka laiho
  Julkaistu 19.10.2011 kello 14.22 | Ikilinkki

  Koska Näätämön kyläyhdistyksen kokouspöytäkirjat
  olisivat taas luettavissa netin kautta?

  Onko kyläyhdistys harkinnut kotisivujen luomista?
  Näin voisi tiedonkulkua tehostaa ja ehkäpä innostaa uusia osallistujia ja toimijoita mukaan.

  Onneksi ovat nämä “Sadun sivut” joita seuraamalla pysyypi kartalla 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 

Text background bars
Divider