Header image
Text background bars
log

Sevetin Peurat entisillä linjoilla

Urheiluseura Sevetin Peurojen vuosikokous (17.4.2011) sujui rutinoidusti. Todettiin, että seuran linja toimia kaikenikäisten parissa on osoittautunut hyväksi ja sitä päätettiin jatkaa.

Kokous hyväksyi vuoden 2010 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen kuultuaan tilintarkastajien lausunnon. Samoin hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2012 sekä hyväksyttiin yleissuunnitelma.

Jäsenmaksuja päätettiin hieman korottaa eli aikuisten jäsenmaksu on 7 euroa ja nuorten 13 – 25 v jäsenmaksu on 2,50 euroa. Kannattajajäsenten vähimmäisjäsenmaksuksi vahvistettiin 20 euroa. Liittymismaksua ei edelleenkään peritä.

Johtokunnan puheenjohtajana jatkaa Veikko Feodoroff ja jäseninä Matti Semenoff, Tuomas Semenoff ja Kari Toivola. Varajäseninä jatkavat Jaakko Porsanger ja Tuulia Rekilä. Erovuoroisten jäsenten tilalle valittiin Juha Feodoroff, Tanja Sanila ja Lauri Semenoff.

Tilintarkastajiksi valittiin Eeva Hannula ja Raimo Moshnikoff sekä varatilintarkastajiksi Heli Utriainen.

Seuran varsinaista harjoittelu- ja urheilutoimintaa toteuttaviin jaostoihin valittiin etupäässä entiset henkilöt ja muutama uusi.

Yleisurheilu-, palloilu- ja talviurheilujaosto ’kilpaurheilujaosto’: Pj Veikko Feodoroff, Tuomas Semenoff, Wille-Akseli Feodoroff, Oskari Sanila, Tiia Semenoff, Kari Toivola, Lauri Semenoff, Petteri Feodoroff ja Tuula Heimonen.

Naisliikunta- ja pienten monitoiminnallinen jaosto ’kuntourheilujaosto’: Pj Mariia Feodoroff, Tinja Semenoff, Heli Mäki, Anna-Katariina Feodoroff, Mirva Haataja, Hilkka Semenoff, Heli Utriainen ja Miina Sanila.

Vuoden 2012 liikunta- ja urheilulajeiksi vahvistettiin hallituksen esityksen mukaisesti: yleisurheilulajit ja kuntourheilumuodot, palloilulajit, talviurheilulajit, pienten monipuolinen harjoituttaminen yhteistoimintaan ja yhdessäoloon, naisten liikuntamuodot, tanssiliikunta, uinti ja soutu, pyöräily, Saamelainen Urheiluliitto Suomessa/ Sámi Valastallanlihtu Suomas (SVL-S) järjestön urheilulajit, itsepuolustus- ja kamppailulajit, ammunta sekä suunnistus. Lisäksi päätettiin, että seurassa voidaan harrastaa ampumaurheilua jo vuoden 2011 aikana.

Päätettiin hakea Inarin kunnalta perustoiminta-avustusta 1000 euroa vuodelle 2011 sekä kesätyöllistämistukea kesäksi 2011 neljälle nuorelle.

Suunniteltiin erilaisia yhdessätekemisen ja arkiliikunnan muotoja perheitä ja eläkeläisiäkään unohtamatta mm. sauvakävelytempausta, soutukilpailuja, saappaanheittoa, köydenvetoa eri kyläkuntien kesken sekä potkukelkkailua seuraavan kevään hangilla.


Sevetin Peurojen vuosikokouksessa oli vain muutama aktiivinen jäsen, vaikka seuran järjestämissä tapahtumissa on yleensä mukana melkein koko kylän väki.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 

Text background bars
Divider