Header image
Text background bars
log

KUTSU kesän 2011 Sevettijärven käsityönäyttelyyn!


Tervehdys alueen kaikki Koltta-alueen käsityöläiset! Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus osallistua ensi kesänä Sevetin Kylätyöpajan tiloissa pidettävään käsityönäyttelyyn!

Mikäli saamme kasaan sopivan määrän käsityöläisiä ja myytäviä tuotteita, rakennamme yhdessä tuumin Sevettijärvelle oman käsityönäyttelyn, jossa voi myös myydä omia tuotteitaan. Kaikki hyvällä maulla tehdyt käsityöt ja muut itse tehdyt tuotteet ovat tervetulleita!

Osallistumisessa on yksi ehto: Käsityöläisen on osallistuttava talkoilla myyntinäyttelyn myyntityöhön noin 1-5 arkipäivän ajan. Tämä aika määräytyy sen mukaan paljonko Teitä käsityöläisiä on tässä mukana. Myyntitalkoisiin voi osallistua myös pareina! Toiveissa on että voisimme pitää näyttelyä auki kesä-elokuun ajan, eli 12 viikkoa. Myyntitilat saamme ilmaiseksi käyttöömme Saamelaisalueen koulutuskeskukselta.

Tiloihin on mahdollista saada näyttelyn ajaksi myös kirpputori!

Nyt tarvitsen sitovia ilmoittautumisia tähän näyttelyyn! Eli ilmoita allekirjoittaneelle osallistumisesi joko sähköpostitse osoitteeseen tanja.sanila(ät)sogsakk.fi tai puhelimitse 040-7644517. Ja tärkein: 21.4 klo 16 mennessä! Tämän jälkeen voitte alkaa riemumielin tekemään tuotteitanne myyntiin!

Tapaaminen – johon kaikki ilmoittautuneet parhaansa mukaan kokoontuvat – on keskiviikkona 27.4 klo 13 Kolttatalon tiloissa. Tällöin sovitaan mm. talkooajoista ja näyttelyn pystyttämisestä.

Kannustan kaikkia tarttumaan mukaan tähän hienoon tilaisuuteen!

Iloisin kevätterveisin:

Tanja Sanila

Projektityöntekijä

Kolttasaamelainen kulttuuri yli rajojen – hanke

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 

Text background bars
Divider