Header image
Text background bars
log

Ulkona on hiihtokelit!

Ja paras: Sevettijärven koulun pihalta lähtee järven yli kansanhiihtolatu tunturiin!  Kaikki urheilemaan!

Ja kun tasatyönnöllä pukkaatte itsenne näihin maisemiin ja takaisin, niin matkaksi tulee n 10km.

Tässä jo perinteikkäässä laatikossa on sitten ruutuvihko, mihin kävijä voi rustata puumerkkinsä muistoksi urheiluhetkistään.

Kaikki ladulle!

T: Tanja

4 kommenttia

 1. avatar Annikki Koskela
  Julkaistu 27.3.2011 kello 12.51 | Ikilinkki

  Tervehdys! Oi niin tutut maisemat, noissa maisemissa olen hiihtänyt aikanani, tuhansia kilometrejä. Mahtava latu oli silloin, ja on varmaan nytkin. Täytyy yrittää löytää aikaa lähteä hiihtämään, tuolle ladulle, edes kerran ja jo tänä keväänä. Eilen juuri tapasin ihmisen, joka oli ollut tuolla tunturilla hiihtelemässä, Rautu-ojan suunnalta, laatikolla oli käynyt.

 2. avatar Satu Moshnikoff
  Julkaistu 27.3.2011 kello 18.30 | Ikilinkki

  Ainakin päällisinpuolin latu näyttää yhtä hyvältä kuin ennenkin! Vieläköhän sitä uskaltaisi näin seitsenkymppisenä sivakoimaan?! Ylös kyllä pääsee aina, mutta se alastulo vauhdikkaiken mutkineen saattaa olla toinen juttu! Mieli kuitenkin tekisi kokeilla! 🙂

 3. avatar Tanja.S
  Julkaistu 27.3.2011 kello 20.29 | Ikilinkki

  Rohkeasti vain kokeilemaan, kerta kelitkin nyt kohdallaan, eikä tuiskuta heti tuota latua tukkoon.

  Ristonmäki vuodesta toiseen se kinkkisin kohta, jos alaspäin on tulossa. Mutta sen kohdan voi vaikka jalkaisin laskeutua. mutta ne kaikki muut mäet voitettavissa!

  Latu menee perinteitä kunnioittaen juuri vanhoja reittejä pitkin. Pikkusen oli kyllä päässyt maisemat pusikoitumaan paikka paikoin, mutta kyllä se vielä tutulta näyttää!

 4. avatar hile
  Julkaistu 28.3.2011 kello 15.17 | Ikilinkki

  Muistelen nyt nauraen,mut silloin aikoinaan tulin aina persmäkeä laskien alas tunturia ja sukset oli eellä ja minä perässä,onneks sukset aina kuiten löyty ja hiihtokilpailuis olin aina viimeisenä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 

Text background bars
Divider