Header image
Text background bars
log

Isä Kauko eläkkeelle

Ivalon ortodoksisena matkapappina kuudentoista vuoden ajan toiminut rovasti Kauko Makkonen siirtyy eläkkeelle maaliskuun lopulla. Hänen lämminhenkisiä läksiäisiään vietettiin Ivalon kirkossa 20 pnä maaliskuuta. Tauno Haltta on lähettänyt toimitukselle muutaman kuvan tästä tilaisuudesta.


Metropoliitta Panteleimon muistelee yhteistä taivaltaan isä Kaukon kanssa.


Isä Kaukon lämminhenkisten läksiäisten osallistujia.

Saaʹmi Nueʹttin kysellessä Isä Kauko kertoi muuttavansa kesän aikana Pohjois-Pohjanmaalle Arja vaimonsa kanssa. ”Siellä odottaa omakotitalo, jonka puutarhassa riittää puuhaa. Myös mieliharrastukseeni kalastukseen sekä sienestykseen, marjastukseen ja yleensä ulkoiluun tulee nyt jäämään enemmän aikaa kuin työvuosina.” Isä Kauko pohtii ja lisää, että kirjoittamiseenkin voisi omistautua. ”Tarkoituksemme on harrastaa kotimaan matkailua ja osallistua erilaisiin kesätapahtumiin” hän jatkaa.

”Karvoskylän kirkko on uusi kotikirkkomme”, hän kertoo. ”Toimitan siellä papillisia tehtäviä voimieni mukaan.”

Saaʹmi Nueʹtt kiittää isä Kaukoa lämpimästi monivuotisesta yhteistyöstä, jonka tuloksena tapahtumakalenterissamme ovat näkyneet kuntamme ortodoksisten kirkkojen kirkollisten toimitusten ja tapahtumien ajankohdat.

Saaʹmi Nueʹtt toivottaa isä Kaukolle ja ruustinna Arjalle armorikkaita eläkevuosia!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 

Text background bars
Divider