Header image
Text background bars
log

Sajokselle haetaan verhokuviota kilpailulla

Inariin rakentuvalle saamelaiskulttuurikeskus Sajokselle etsitään uniikkia paneeliverhokuviota avoimen kilpailun avulla. Kilpailun tuotoksena odotetaan saamelaiskulttuurikeskuksen ilmeeseen sopivaa kuviota, joka ilmentää kulttuurikeskuksen kulttuurista tarkoitusperää ja merkitystä,  saamelaista omaleimaisuutta ja saamelaisalueen luontoa. Lisäksi työn toivotaan heijastavan keskuksen toimintaa varten luotua imagoa, joka on saamelainen, perinteisiin pohjautuva, aktiivinen, tulevaisuuteen katsova ja yhteisöllinen. Yhteisenä nimittäjänä on ”aito ja elävä saamelaiskulttuuri”.

Keskuksen tekstiilisuunnittelusta on vastannut koko keskuksen arkkitehtisuunnittelusta vastaava arkkitehtitoimisto Halo Arkkitehdit Oy. Suunnitelman mukaan paneeliverhoripustus tulee olemaan kolmikerroksinen, joista yksi kerros on kilpailun kohteena oleva printtikuvioitu paneeliverho. Kaksi muuta ovat luonnonvalkoinen, ohut harsomainen paneeli ja toinen yksivärinen joko okra, sininen, punainen tai vihreä. Verhoja käytetään etupäässä toimistotiloissa. Kilpailuaika on maaliskuun loppuun asti.

Lisätietoja kilpailusta ja tarkemmat ohjeet löytyvät Saamelaiskäräjien nettisivuilta koltaksi ja suomeksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 

Text background bars
Divider