Header image
Text background bars
log

Kirjoituskilpailun sato kirjaksi

Saamelainen lasten kulttuurikeskus ja nuorisolautakunta –hanke järjestivät vuonna 2009 “Minun Sápmi vuonna 2030” –kirjoituskilpailun, jonka teksteitä on koottu samaniminen kirja. Kirjassa 11-15 vuotiaat nuoret kertovat näkemyksiään siitä, millaisessa maailmassa saamelaiset elävät 20 vuoden kuluttua.

Kirjoituskilpailuun lähetettiin kirjoituksia kaikilla Suomessa puhuttavilla saamen kielillä: koltaksi, inarinsaameksi ja pohjoissaameksi. Niinpä kirjan tekstit ovat sekä asianomaisella saamen kielellä että suomeksi.

Kirjaa on tarkoitus jakaa kilpailuun osallistuneille kirjoittajille, saamelaislapsille ja –nuorille sekä niille yhteistyötahoille, jotka ovat tekemisissä lasten ja nuorten asioiden kanssa.

Kirja julkistettiin parahiksi tänään 20.11. lasten päivänä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 

Text background bars
Divider