Header image
Text background bars
log

Sevetin porokisat

Sataa räntää, sataa vettä, porot juoksevat rataansa, katsojat vetävät hupunnyörejä tiukemmalle ja kääntävät selkänsä tuulta vasten, mutta tunnelma on tänäänkin se sama, ainutlaatuinen, mikä on aina Sevetissä.


 Kuva Jouni Moshnikoff

Huolimatta todella kurjasta säästä paikalle oli saapunut runsaat toista sataa katsojaa. Itse nuhaisena en uskaltautunut mukaan, joten uutinen jää pelkäksi toteamukseksi, että kisat pidettiin ja kuuleman mukaan oli hauskaa.

 
 Kuva Jouni Moshnikoff


Čeʹvetjääuʹr puõccin ǩeâlbaivuejjmõš

Åuggan leätt da âbrr, puõccu teäʹrre, oummu peʹjje kähttnez pueʹrben ǩidd da čueǯǯa seäʹlǧǧ piõgg vuâstta, leâʹša pukin lij hääʹsǩ seämmanalla ko mäʹhtt Čeʹvetjääuʹrest tääuʹjmõsân lij!

Sami hueʹnes šõõŋâst peʹrstekani pâʹjjel čueʹđ ooumžed leʹjje puättam mieʹldd. Mon jiõm vuäittam mõõnnâd tok, ko muʹst lij nuõpp. Nääiʹt jiõm vueiʹt ǩeʹrjjted jeänab, ko pâi särnnad, što puõccu tieʹrre da kuʹllem, što oummin leäi hääʹsǩ.

Yksi kommentti

  1. avatar pauliina feodoroff
    Julkaistu 5.4.2010 kello 21.29 | Ikilinkki

    Suurkiitokset Juhalle ja kumppaneille jättityöstä kisojen järjestämiseksi ja lähes mahdottomasta tehtävästä eli radan kilpailukykyisenä pitämisestä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 

Text background bars
Divider