Header image
Text background bars
log

Sevetin ensimmäinen pop-up -ravintola

Muutama tunti sitten sulki ovensa menestyksekäs Sevettijärven ensimmäinen pop-up -ravintola Kolttatalolla. Lähes 40 vierasta ystävineen ja perheineen, kaukaisimmat Norjasta ja Ivalosta, kävi nauttimassa laaturuuasta.

Hanna Kiprianoff apunaan Kaarina Parpala järjesti tällaisen kaamospiristyksen Sevettijärvelle. Yleinen mielipide oli, että nyt kun pää on saatu auki, pop-up -ravintoloita tulisi järjestää tulevaisuudessakin.

pop_perhe_01-copyKokonaiset perhekunnat olivat tulleet nauttimaan herkullisesta ateriasta. Vasemmalta Heini Wesslin, Pieti ukkinsa Raimo Wesslinin sylissä ja oikealla vastavalittu Lapin läänin saamelaistaiteilija Tanja Sanila.

pop_blini-copy
Alkuruuaksi nautittiin blinejä asianmukaisten höysteitten kera.

pop_lihavarras-copyPääruuakseen voi valita joko liha- tai lohivartaan. Poronliha on juuri nyt sesonkiruokaa, koska ensimmäiset erotukset on pidetty ja teurastukset saatu käyntiin.

pop_juustokakku-copy
Jälkiruokana ollut juustokakku kermavaahdon, hillojen ja kahvin kera vei kielen mennessään.

2 kommenttia

  1. avatar Hilu
    Julkaistu 18.11.2013 kello 23.03 | Ikilinkki

    Hienoa,kokki Kaarina!

  2. avatar Hilu
    Julkaistu 18.11.2013 kello 23.06 | Ikilinkki

    JA tieten myös HANNA Kiprianoff.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 
Text background bars
Divider