Header image
Text background bars
log

Kielileirillä viihdytään ja opitaan vielä yhden päivän ajan

Sanavaraston kartuttaminen on yksi kielen oppimisen perusteista. Päivän teemana kielileirillä ovat olleet ruumiinosien nimitykset. Aiheeseen liittyvän aamujumpan jälkeen niitä opettelivat lapset ja vanhemmat yhdessä. Opiskelu oli hauskaa:  lasta muottina käyttäen paperille piirrettiin aihio, johon sanoja sijoiteltiin oikeille kohdille. Lapset keskittyivät kuvien värittämiseen ja näin aikuisille jäi aikaa sanojen opiskeluun.

image

image

image

image

Kielileiri päättyy huomenna sunnuntaina.

3 kommenttia

 1. avatar Satu Moshnikoff
  Julkaistu 9.1.2012 kello 12.50 | Ikilinkki

  Olipa hyvä idea siirtää pohjoisessa osallistujien olemattomuuteen kaatunut koltankielinen perheleiri järjestettäväksi Etelä-Suomessa, kun se sai näin innostuneen vastaanoton!
  ”Vanhaa” sydäntäni oikein lämmitti lukea leirin uutisia! Mahtavaa, että perheleiri oli todellinen perheleiri, johon myös isät näkyivät osallistuneen! :)
  Toivottavasti tämä ei jää ainoaksi tapahtumaksi etelässä asuville kolttaperheille!

 2. avatar seija sivertsen
  Julkaistu 11.1.2012 kello 21.15 | Ikilinkki

  Joo, todella hieno leiri on ollut. Ei kai se oliskaan oikea perheleiri jos isit ei ois mukana. Toivotaan ett pohjoisen isit tulevat mukaan seuraavalla kerralla!

  Olis kiva kuulla mta lapset on sanonut tai kyselleet..

 3. avatar hile
  Julkaistu 23.1.2012 kello 18.01 | Ikilinkki

  Mahtavaa, että koltankielen opiskelua on mahdollista järjestää koltta-alueen ulkopuolellakin,kun kiinnostusta kaikinpuolin riittää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 
Text background bars
Divider