Header image
Text background bars
log

Terveisiä koltansaamen kielen peruskurssilta!

Keskiviikkona startanneelle koltankielen peruskurssille on osallistunut yhteensä 13 innokasta opiskelijaa. Opettajana kurssilla toimii Tiina Sanila-Aikio. Tässä kuvaa torstai iltapäivältä, kun kurssilaiset tutustuivat toiveikkaina substantiivien taivutukseen.


Yksi kommentti

  1. Julkaistu 13.9.2011 kello 11.21 | Ikilinkki

    IHANAA että teitä peruskurssilaisia on niin paljon! Toivottavasti jaksatte sisukkaasti loppuun asti, ja puhutte sitten kolttaa lapsillenne ja lastenlapsillenne! Aion mainita kurssinne ensi viikolla Intiassakonferenssissa jossa suunnitellaan äidinkielellä tapahtuvaan opetukseen perustuvia monikielisiä kouluja Intian alkuperäiskansoille. Heitä on yli 84 miljoonaa, yli 600 ryhmää! Lämmin tervehdys, Tove

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 
Text background bars
Divider