Header image
Text background bars
log

KUTSU Sevettijärvellä käsityönäyttelyn avajaisiin 27.6.2011 klo 12

Sevettijärven alueen käsityöläiset kokoavat käsityönäyttelyn kesän ajaksi Saamelaisalueen koulutuskeskuksen tiloihin Sevetin kyläpajalle ajalle 27.6–27.8.2011. Näyttely on avoinna maanantaista lauantaihin klo 11-17.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi Käsityönäyttelyn avajaisiin 27.6 klo 12 alkaen kyläpajan tiloihin. Paikalla käsityöläisten lisäksi myös Itä-Saamelainen Atlas -teoksen esittelyä, esittelijänä Tero Mustonen. Kahvitarjoilu.

Ohjelma jatkuu Klo 17 alkaen Atlaksen esittelytilaisuudella Sevettijärven koulun tiloissa: Itä-Saamelainen Atlas – Itä-saamen heimojen maankäyttöä ja perinnekulttuuria. Tero Mustonen, YTT, Osuuskunta Lumimuutos.

Tervetuloa mukaan!
Kolttasaamelainen kulttuuri yli rajojen – hanke

Kolttakulttuurisäätiö

Saa´mi Nue´tt Ry

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 
Text background bars
Divider