Header image
Text background bars
log

Kolttakulttuurisäätiö etsii vanhoja vhs- ja kaitafilmejä koltista

Kolttakulttuurisäätiö aikoo tallentaa digitaaliseen muotoon vanhoja koltista kuvattuja vhs- ja kaitafilmejä, jotta kolttien historiaa saadaan tallennettua. Säätiö pyytää tätä tarkoitusta varten ihmisiä lainaamaan omia video- ja filmitallenteitaan digitoitavaksi. Filmeistä luvataan myös lainaajalle oma digitaalinen kopio. Originaalit tietysti palautetaan ja niitä luvataan kohdella huolellisesti. Myös vanhat valokuvat ja muut dokumentit entisajasta (kaupan kuitit, todistukset jne.) ovat tervetulleita.

Kolttakulttuurisäätiö hakee rahoitusta tallennusprojektille, ja siksi se haluaa selvittää saatavilla olevien filmien ja muun materiaalin määrän 15.8.2011 mennessä. Ota yhteyttä Kolttakulttuurisäätiöön joko tulemalla paikan päälle Kolttataloon Sevettijärvelle tai puhelimitse Marja Suojoki-Gauriloffiin 040 7243 815 tai Sonja Hofslagareen 050 5263 165.

Yksi kommentti

  1. avatar Satu Moshnikoff
    Julkaistu 13.6.2011 kello 13.01 | Ikilinkki

    Tämä on hieno idea! Näin saataisiin mahdollisimman paljon kolttamateriaalia kootuksi yhteen paikkaan, jossa se säilyisi ja josta se olisi helposti löydettävissä! :)
    Nyt vain kaikki penkomaan kaappejaan ja laatikoitaan, jotta arvokas materiaali saadaan talteen digitaaliseen muotoon!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 
Text background bars
Divider