Header image
Text background bars
log

Kirpputori Sevetissä

Tänään oli Sevettijärven koululla avoinna tietääkseni kylän ensimmäinen kirpputori. Toistakymmentä myyjää oli tuonut tavaroitaan myytäväksi. Etupäässä myynnissä oli vaatteita, mutta oli myös astioita, kirjoja, cd-levyjä ja yksi jousipyssykin.

Kasöörinä ja valvojana oli Mirva Haataja. Hän kertoi, että yhdessä Tanja Sanilan kanssa he olivat päättäneet talkoilla pystyyn yhden päivän kirpputorin kyläelämän elävöittämiseksi. “Tietoa kirpputorista olisi kuitenkin pitänyt levittää muuallakin kuin internetissä,”  hän totesi, kun asiakkaita ei ollut tungokseen asti. “Seuraavalla kerralla olemme tässä suhteessa viisaampia!” Mirva tuumi.


”Kauppa käy kohtuullisesti,” toteaa Mirva.

Yksi kommentti

  1. avatar hile
    Julkaistu 19.3.2011 kello 19.09 | Ikilinkki

    šiõǥǥ niõđ ko viiššved.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 
Text background bars
Divider