Header image
Text background bars
log

Kolttien ruokaperinne tutuksi

Suomen ja Norjan kolttakulttuuri yli rajojen -hankkeet yhteistyössä järjestävät perinneruokakurssin 19.-20.2.2011 Sevettijärvellä Porotila Sanilassa.

Kurssilla tutustutaan kolttien perinteisiin ruokiin valmistamalla ja maistelemalla niitä. Opettajina ovat Ritva Kytölä ja Markku Seppänen. Kurssi alkaa lauantaina klo 10. Mukana on myös kolttasaamelaisia Norjasta ja Venäjältä.

Kurssi on osallistujille maksuton ja siihen kuuluu myös majoitus paikan päällä. Mukaan otetaan 12 ensin ilmoittautunutta, ilmoittautumiset tanj...@sogsakk.fi

Tervetuloa mukaan!

 
Kesäkuussa 2007 pidetyn perinneruokakurssin herkullinen lautasellinen odottaa maistelijaa. Voin vakuuttaa, että sai erinomaisia makuelämyksiä!

 

Saaʹmi vuäʹmm-maall veär

Saaʹmi veärr-raajjâm kurss riâššât Porotila Sanilast Čeʹvetjääuʹrest 19. -20.2.2011. Riâššjen lie Lääʹddjânnam da Taar sääʹmkulttur pâʹjjel raaji -haŋǩǩõõzz õõutsââʹjest.

Kuursâst raajjâp da poorrâp saaʹmi vuäʹmm-maall veäraid. Uʹčteeʹlen lie Ritva Kytölä da Markku Seppänen. Kurss älgg sueʹvet čiâss 10. Kuʹrsse puäʹtte säʹmmla Taarrâst da Ruõššjânnmest še.

Kurss lij pukid määuʹstem da tõn ääiʹj vuäitt insted Porotilast dääram še. Kuʹrsse vääʹldet 12 nåkam ooumžed, kook lie vuõssmõsân iʹlmmtõõttâm tanj...@sogsakk.fi

Pueʹttet mieʹldd!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 
Text background bars
Divider