Header image
Text background bars
log

Poimintoja Sevetin Peurojen vuosikokouksesta

Urheiluseura Sevetin Peurat piti huhtikuun 25 päivä vuosikokouksensa. Seuran puheenjohtajana jatkaa Veikko Feodoroff sekä sihteerinä Kari Toivola. Johtokunnan jäseninä jatkavat Natalia Sanila, Lauri Semenoff ja Juha Feodoroff sekä varajäsenenä Tuulia Rekilä. Johtokunnan erovuoroiset jäsenet Matti Semenoff, Tuomas Semenoff ja Kari Toivola valittiin uudelleen samoin kuin erovuorossa ollut varajäsen on Jaakko Porsanger.

Tilintarkastajiksi valittiin Tuire Aihela ja Raimo Moshnikoff ja varatilintarkastajiksi Eeva Hannula ja Heli Utriainen.

Seuran varsinaista harjoittelu- ja urheilutoimintaa toteuttaviin jaostoihin valittiin seuraavat henkilöt:

- Yleisurheilu-, palloilu- ja talviurheilujaosto (’kilpaurheilujaosto’)
Puheenjohtajaksi Veikko Feodoroff ja jäseniksi Tuomas Semenoff, Wille-Akseli Feodoroff, Tiia Semenoff, Kari Toivola, Lauri Semenoff, Petteri Feodoroff ja Tuula Heimonen.

- Naisliikunta- ja pienten monitoimintajaosto (’kuntourheilujaosto’)
Puheenjohtajaksi Mariia Feodoroff ja jäseniksi Tinja Semenoff, Heli Mäki, Anna-Katariina Feodoroff, Mirva Haataja, Hilkka Semenoff ja Heli Utriainen.


Hiihtokilpailujen ehdoton suosikki on suopunkiviestihiihto. Kuva on vuodelta 2007.

Toimintavuoden 2009 lopussa seuraan kuului 110 jäsentä, joista aikuisia oli 85 ja alle 18-vuotiaita 25. Ainaisjäseniä ovat Meeri Nykänen, Elli ja Mikko Rantala. Elias Fofonoff on seuran vapaajäsen täysin jäsenoikeuksin.

Seuran 60-vuotisjuhlat pidettiin Sevettijärvellä syyskuun 25 päivänä 2009. Koululaisille oli juhla koululla, jossa jaettiin aktiivisten nuorten urheilijoiden stipendit. Varsinainen 60-vuotisjuhlavastaanotto järjestettiin Sevetin Baarin tiloissa, missä esitettiin seuran lyhyt historiikki sekä seuran kunniajäseniksi kutsuttiin Elli Fofonoff, Antti Gauriloff ja Elias Moshnikoff. – Juhliva seura sai ottaa vastaan lukuisia onnitteluja sekä järjestetyissä tilaisuuksissa että seuran pankkitilin kautta.


Sevetin Peurojen 60-vuotisjuhlassa olivat mukana kaiken ikäiset seuran jäsenet.

Noudattaen aikaisempaa käytäntöä Sevetin Peurat hakee nytkin Inarin kunnalta kesätyöllistämistukea neljälle nuorelle, jotka tullaan työllistämään Kolttien Perinnetalon perinneoppaina kesäkautena 2010. Seuran kesätyöntekijöinä kesällä 2009 olivat Anna-Katariina Feodoroff,  Minna Heimonen, Almira Gerasimoff ja Tinja Semenoff.  

Kuluvan vuoden aikana järjestetään kilpailuja, talkoita ja myös huvitoimintaa, jonka avulla seura kerää varoja toimintansa rahoittamiseen. Katso tarkemmat tiedot Saaʹmi Nueʹttin tapahtumakalenterista.


Harvalukuinen kannustajajoukko seuraa Aaron vauhdikasta lentoa.

Yksi kommentti

  1. avatar Natalia Sanila-Koskinen
    Julkaistu 14.6.2010 kello 17.29 | Ikilinkki

    ”Johtokunnan jäseninä jatkavat Natalia Sanila,”
    Anteeksi?! Kieltäydyin tehtävästä kuluneen talven aikana kymmenen kertaa, ja luulin asian tulleen ymmärretyksi. Ilmeisesti olin väärässä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 
Text background bars
Divider