Header image
Text background bars
log

Kulttuurirahaston työskentelyapuraha Pauliina Feodoroffille

Suomen Kulttuurirahasto jakoi Kalevalan päivänä apurahoja perinteiseen tapaansa. Keväjärvellä syntynyt teatteriohjaaja Pauliina Feodoroff sai kolmivuotisen apurahan taiteellista työskentelyä varten. Nyt hänelle myönnettiin sen ensimmäinen osa 21.000 euroa.

Pauliinan ensimmäinen pitkä elokuva “Non Profit” valmistui muutama vuosi sitten ja sai paljon kiitosta. Hän teki sen aivan minimaalisella budjetilla ja omalla rahoituksellaan. Tätä ei olisi osannut arvata elokuvaa katsoessaan. - Odotamme suurella mielenkiinnolla, mitä hän tällä kertaa saa aikaan.

Reâuggam veäʹǩǩteäʹǧǧ Pauliina Feodoroffe

Lääʹddjânnam Kultturfond jueʹjji veäʹǩǩtieʹǧǧees Kalevala peeiʹv. Keväjääuʹrest šõddâm teaʹtteroʹhjjeei Pauliina Feodoroff vuäǯǯai reâuggamtieʹǧǧid kooum eeʹjji vääras. Taʹnni suʹnne uʹvddeš 21.000 eurrod čeäpplõõzz tuâjai diõtt.

Pauliina vuõssmõs kuʹǩes jieʹllkartt ”non Profit” šõõddi valmmša muäʹdd eeʹjj mââiårra da tõt vuäǯǯai jiânnai späʹssbõõžžid. Son raaji tõn samai uʹcc budjeettin da suu jiiʹjjes tieʹǧǧivuiʹm. Tän ij leʹjje aʹrvveed, ko vuõiʹni suu jieʹllikaart. – Kõrrset vueʹrddep, što mâiʹd son ââʹn tuejjad.

4 kommenttia

 1. avatar Merja
  Julkaistu 1.3.2010 kello 20.07 | Ikilinkki

  Leekk tuõjju, Pauliina, da veäʹǩǩteäʹǧǧ õõudâst :)

 2. avatar Tanja.S
  Julkaistu 1.3.2010 kello 22.10 | Ikilinkki

  Onnea Pauliina!! Tuo on mitä hienoin kunnianosoitus taidollesi! Me muut ollaan niiin ylpeitä sinusta!!

 3. avatar katja
  Julkaistu 2.3.2010 kello 11.15 | Ikilinkki

  Hyvä Pauliina! Onnea!!!

 4. avatar pauliina feodoroff
  Julkaistu 3.3.2010 kello 14.36 | Ikilinkki

  Spä´ssep pu´kiid!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 
Text background bars
Divider