Header image
Text background bars
log

Kolttadisainari Tanja Sanila ahkerana

Sevettijärvellä syntynyt Tanja Sanila löytyy monien julisteiden ja logojen takaa. Hänen käsialaansa olivat mm. Kolttien asuttamisen 60-vuotisjuhlien julisteet ja ohjelmat. Viimeisin hänen kättensä jälki löytyy Saamelaisnuorten Taidetapahtuman julisteesta, logosta ja kunniakirjoista, joita voi käydä katsomassa Saamelaiskäräjien sivuilla www.samediggi.fi .

Sääʹmååʹbleei Tanja Sanila reʹttven

Čeʹvetjääuʹrest šõddâm Tanja Sanila lij raajjâm määŋgid čõõđtumuužžid da logomiârkaid. Suu ǩiõđin leʹjje šõddâm ouddmiârkkân Čeʹvetjääuʹr 60-eeʹjj juuhl čõõđtumuužž da prograamm. Suu mââimõs ååʹbleemtuâjj kuâsttai Sääʹmnuõri čeäʹppvuõttpeeiʹv čõõđtumuužžâst, logomiârkast da cisttǩeeʹrjin. Tõid vuäitt vueiʹnned Sääʹmteeʹǧǧ seeidin adrõõzzâst www.samediggi.fi .

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 
Text background bars
Divider