Header image
Text background bars
log

Saa’mi Nue´ttin kotisivuilla kohtalaisesti kävijöitä

Saa´mi Nue´ttin kotisivuilla on ensimmäisenä viikon aikana käynyt vajaa 250 kävijää. Vilkkain päivä oli julkaisupäivä lauantai 6.2., jolloin sivuilla vieraili vajaa 60 henkilöä. Selvästi suurin osa kävijöistä, 95 prosenttia, on tullut Suomesta. Norjasta kävijöitä on tullut 2 prosenttia. Yksittäisiä käyntejä on tullut myös Iso-Britanniasta, Saksasta, Ruotsista, Kanadasta ja Alankomaista.

Kävijöistä 36 prosenttia on tullut sivustolle suoralla linkillä, 25 prosenttia Facebookin ja 11 prosenttia hakukone Googlen kautta. Facebookin kovaa prosenttilukua selittää se, että yhdistyksellä on Facebookissa oma sivu, jolla on yli 130 fania.

Sivustolla kävijöitä on eniten kiinnostanut Kolttasaamelaiset ja toiseksi eniten Yhdistyksen tavoite. Myös Vieraskirjassa sekä Tapahtumakalenterissa on käyty paljon.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaadittavissa kentissä merkkinä: *

*
*
WWW-sivut

 
Text background bars
Divider